Overslaan en naar de inhoud gaan

Online marketingstrategie voor groeibedrijven

Online strategie, contentmarketing, leadgeneratie, marketing automation … door die reeks marketingbegrippen zit je met je handen in het haar. Want waarmee moet je nu in godsnaam starten als je online zichtbaarder wil worden, wil scoren én klanten wil overtuigen voor jou te kiezen?

Even kennis maken?

Contentmarketing

De vragen van jouw doelgroep beantwoorden met content? Contentmarketing speelt in op noden en behoeftes van potentiële klanten, maar vergt een helder plan van aanpak.

Conversiemarketing

Interesse wekken en mensen overtuigen om voor jou te kiezen? Met conversiemarketing onderneemt jouw doelgroep de juiste acties.

Marketing Automation

Effectief aanwezig zijn in de wereld van jouw doelgroep? Via marketing automation verspreid je makkelijk jouw content op de juiste plaatsen naar de juiste mensen.

Een uitgekiende online strategie bespaart je bergen tijd

Het is vandaag niet makkelijk om op te vallen tussen alle anderen. En dan is er nog het gegeven tijd: een schaars goed dat je als ondernemer absoluut niet in overvloed hebt. Maar wat als je nu eens perfect in het hoofd van je doelgroep kon kijken en wist wat ze nodig hebben? Om daarna vlotter te verkopen en zonder zorgen je business te runnen?

Studio Roger bedenkt online marketing strategieën waarmee je iedereen omver blaast.

Zomaar iets online zwieren en hopen dat je doelgroep het oppikt? Not done! Vandaag willen mensen echt een antwoord op hun vragen en geen bombardement van advertenties die geen meerwaarde bieden.

Liese Declerck, copywriter & contentstrateeg

Eens praten over jouw expertise?

Studio Roger bedenkt online marketing strategieën waarmee je iedereen omver blaast.