Overslaan en naar de inhoud gaan

Contentmarketing voor bedrijven

Jouw doelgroep heeft duizend-en-een vragen. Om daar een antwoord op te krijgen, gaan ze doelgericht op zoek naar content waarmee ze hun behoefte invullen. Aan jou om daarop in te spelen en alle mogelijke vragen van jouw doelgroep in de hand te werken met tekst en beeld. Zo bind je klanten aan je merk, want het is die langetermijnrelatie waar jij naar op zoek bent.

Ontdek waarom wij fan zijn van contentmarketing

Content marketing plan voor een samenhangend verhaal

Jij moet weten waar de noden van jouw doelgroep overlappen met jouw expertise (= jouw content sweet spot). Met een gericht vragenvuur gaan we op zoek naar de dromen en verzuchtingen van jouw ideale klant. Zo vertel je verhalen waarmee je mensen zonder moeite aan je merk bindt.

Wat zijn de resultaten van mijn contentmarketing?

Maak jij gebruik van contentmarketing om écht te connecteren met je doelgroep? Een slimme zet, maar heb je ook zicht op de resultaten? Door te investeren in een duidelijk rapportering, krijg je meer zicht in je resultaten en zet je jouw marketingstrategie verder op scherp.

Eens praten over jouw expertise?

Wil je graag aan de slag met contentmarketing? Wil je jouw inspanningen meten?

Gerelateerde cases

Callewaert Industries: het volledige marketingplaatje

Callewaert Industries: het volledige marketingplaatje

Callewaert Industries, groeiende onderneming met acht divisies die samen instaan voor het volledige plaatje van ondernemingen met een industriële nood.

Blueprint Engi Talents

Engi Talents, onderdeel van het grotere House of Talents, is trots op haar medewerkers en klanten.