Overslaan en naar de inhoud gaan

Professionele website om mee uit te blinken

Klaar om op te vallen? Studio Roger ontwikkelt unieke websites met oog voor detail. En die zijn niet van de minste: reken maar op technische hoogstandjes volledig op maat van jouw wensen, maar met een professioneel, uniek en betaalbaar webdesign.

Studio Roger gaat op zoek naar een websiteoplossing op maat.

Even kennis maken

Webapplicaties

Op zoek naar een manier om komaf te maken met tijdrovende, administratieve taken om beter samen te werken? Een webapplicatie op maat maakt alles eenvoudiger.

Webdesign

Een prachtig websiteontwerp voor elk budget: dat is wat je kan verwachten van een webdesign bij studio Roger.
Afhankelijk van jouw wensen leveren we makkelijk aanpasbare designs volgens de nieuwste technologieën. 

Webshops

Is jouw aanbod klaar voor een groter publiek? Met een doordacht en gebruiksvriendelijk webshopsysteem verkoop je in een mum van tijd meer én in een ruimere regio.

Website laten maken, strak plan!

Jij wil dolgraag de inhoud van jouw website zelf beheren, maar zoekt meer dan een gratis website die iedereen gebruikt. Door te kiezen voor een websitebouwer die op de hoogte is van alle nieuwe trends, ga je voor een website met nét dat tikkeltje meer. Zo scoor je goed bij je klanten én in alle zoekmachines.

Van kleine zelfstandigen tot grote KMO’s en internationale spelers: ze vinden bij ons al jarenlang de webpartner bij uitstek. We nemen onze tijd om te luisteren, waardoor we een grafisch voorstel uitwerken vol technische mogelijkheden die volledig bij jouw bedrijf passen

Ruth Ameel - Art director

Zin in een nieuw online verhaal?

Laat ons samen jouw wensen overlopen.

Gerelateerde cases

Case Puur HR

Gloednieuwe website van Puur HR weerspiegelt de passie voor hun vak

“Onvervalst sterk in HR”. Onder dit motto geeft het team van Puur HR elke dag het beste van zichzelf. Maar de website van Puur HR lag al een tijdje onder het stof en was geen reflectie van hun enthousiasme en expertise. Een Swiffer bracht geen soelaas, dus dan maar aankloppen bij studio Roger!

henau mockup

Henau Eyewear

HENAU zet alles op alles om een bril te realiseren die perfect past bij uw gezicht, persoonlijke smaak en karakter, en streeft op die manier naar ‘voor elk wat brils’.