Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe wij tot een goede website komen? Door teamwork.

Teamwork makes the dream work

20 jaar geleden was het perfect mogelijk dat 1 persoon een topwebsite kon afleveren. Misschien is dit voor eenvoudige websites nog steeds het geval, maar de meeste klanten willen een website die op ALLE vlakken scoort. Een website met een creatief design, responsive is, een technisch hoogstandje is, goed scoort op Google én in orde is met de Belgische en Europese wetgeving.

Let's face it. Een goede website maak je tegenwoordig niet meer alleen, maar met een goed ge-olied en complementair team.

Op zoek naar een goede website?

website

Hoe maken wij een website?

Stap 1: Analyse

Ruth komt bij jullie op bezoek en luistert. Wie zijn jullie? Wat doen jullie? Wie zijn jullie klanten? Wat willen jullie bereiken?… In samenspraak met de klant krijgt het project vorm.

Stap 2: Ontwerp

Smaken en stijlen verschillen. Het is uiterst belangrijk dat het ontwerp van de site in lijn ligt met de huisstijl en smaak van de klant. Een website is als een huis: iets persoonlijks, iets waar je je ziel in wil leggen en waar je je thuis wil voelen.

Past jouw stijl bij die van Alexander? Dan maakt hij het ontwerp van je website. Heb je een compleet andere stijl? Geen probleem. Wij werken nauw samen met enkele freelancers die elk hun eigen stijl hebben. De freelancer die het beste bij jou past, maakt het ontwerp van jouw site.

Stap 3: De motor (Back-end)

Is de analyse klaar en het ontwerp bepaald? Dan begint Hannes eraan. De structuur, de verschillende pagina's en formulieren worden uitgewerkt. Moeten er koppelingen zijn met ERP en/of CRM pakketten of zijn er speciale wensen? Dan programmeren zij dat op maat.

Stap 4: De Façade (Front-end)

Alexander en/of Lotje zorgen ervoor dat het ontwerp uit stap 2 samenwerkt met de motor uit stap 3. Zie het als een sjabloon of template die bovenop de motor gebouwd wordt. Soms worden er animaties toegevoegd die zorgen voor een extra wow-effect.

Stap 5: Opleiding en inhoud

Is je website zowel back-end als front-end klaar? Dan moet er nog inhoud toegevoegd worden. Hannes geeft jullie een opleiding zodat jullie zelf aan de slag kunnen. Geen zin of tijd hiervoor? Dan schakelen wij een partner/copywriter/vertaalbureau in die jullie teksten zal schrijven en vertalen.

Stap 6: SEO en beveiliging

Is jouw website inhoudelijk klaar? Dan plaatsen wij die online. In deze laatste fase zullen Hannes, Lotje of Ruth jullie nieuwe website aan enkele grondige testen onderwerpen zodat wij er 100% zeker van zijn dat jouw site optimaal staat op vlak van beveiliging, zoekmachine-optimalisatie, GDPR-wetgeving, …

Let's talk!

Wil jij ook een goede website op alle vlakken?

Een goede website is onmisbaar in je online marketing.