Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacaturemarketing

Krijg je geen of weinig reactie op je online vacatures?
Met pakkende vacatures en een aantrekkelijke jobsite trek jij de ideale kandidaten aan.

Wil je onze hulp? Of liever zelf aan de slag?

   

 

Vacatures die doen solliciteren

Ken je dat gevoel? Je bent dringend op zoek naar nieuw talent en hebt je hart en ziel gestoken in het uitwerken van een wervende vacature. Maar je inspanningen leveren slechts een handvol reacties op of erger nog, helemaal geen reacties. Waarom lijken je vacatures onder te sneeuwen in de massa? Waarom blijven die geweldige kandidaten weg? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige! En nog beter nieuws: je kan er wel degelijk iets aan veranderen. 

Met pakkende vacatures en een aantrekkelijke jobsite, vergroot je jouw kansen op het vinden van de juiste sollicitant. Want je potentiële medewerkers beslissen in enkele seconden of jouw vacature de moeite waard of niet. Een unieke, creatieve aanpak van je vacaturemarketing, volledig op maat van je doelgroep, straalt af op je bedrijf en doet de juiste kandidaten solliciteren.  

Gratis checklist

Wil jij weten of je huidige vacatures aantrekkelijk zijn voor sollicitanten? Download onze gratis checklist en ontdek 5 tips voor een vliegende start.   

Vul je email adres in en ontvang deze gratis checklist via mail.

Investeren in vacatures: de moeite waard

Snel een vacature schrijven, die online plaatsen op een digitaal platform en hopen dat de sollicitaties in jouw mailbox binnenstromen? Dan ben je eraan voor de moeite. Je toekomstige werknemers zijn kritisch en willen weten waarom ze voor jouw bedrijf moeten kiezen, en niet dat van jouw concullega. Maar het schrijven én slim verspreiden van wervende vacatures is een stiel apart die de nodige aandacht en liefde vraagt. Heb je geen flauw idee hoe komt dat je vacatures vandaag niet scoren? Wil je dat je vacature opvalt, maar weet je niet goed hoe te beginnen?  Dan is het dringend tijd om samen met ons na te denken over je aanpak, en wel daarom:  

  • een aantrekkelijk ontworpen jobsite met creatieve en foutloze teksten, schept vertrouwen bij sollicitanten. 
  • vacaturemarketing is dé manier bij uitstek om de sterke kanten van het bedrijf in de verf te zetten. Hoe ga je om met je medewerkers? Duurzaamheid? Wereldvrede? Pak het moment en laat je bedrijf stralen.  
  • een goed geschreven vacature springt in het oog en trekt de juiste kandidaten aan, waardoor je vacature sneller ingevuld geraakt. Duuuh.  

Ontdek onze diensten

Wij zorgen voor vacatures die werven. En wel in drie verschillende formules: 

Scan & Analyse

Krijg inzicht in je huidige wervingsproces met een diepgaande analyse van je wervingsproces en jobpagina. 

Vanaf €570

Vacatures op je website

Pak je vacatures aan met SEO-geoptimaliseerde teksten en een jobpagina die in het oog springt. 

Vanaf €380

Vacatures op social media

Werf je ideale werknemers met een maandelijks contentplan en een op maat gemaakte advertentiecampagne  

Vanaf € 760