Overslaan en naar de inhoud gaan
Wandman
Case intro
Case intro specifications
Klant
Wandman
Contentmarketing
Social Media Marketing
case intro text

Wandman

The hero that makes the stand

Wandman ontwikkelde een innovatief systeem om beursstanden, events en tijdelijke interieurs in een mum van tijd op- en af te bouwen. Met hun doe-het-zelf formule kiezen bedrijven voor een duurzame beursstand, maar vooral voor een slimme investering. Zo bouwt Wandman mee aan de events van morgen.

De bezige bijen van Wandman weten hoe belangrijk een online aanwezigheid is voor hun onderneming. Ze beroepen zich op studio Roger voor een consistente Facebook, Instagram en LinkedIn-pagina. Elke donderdag plannen we de afgesproken content in op alle kanalen, zodat de Wandman superheroes nooit een post overslaan.

Wandman is niet schuw van creatief beeldmateriaal en uitbundige copy. We zorgen dan ook dat de aangeleverde content tiptop in orde is vooraleer we alles inplannen. Willen ze een aanpassing op de visuals? Ook dan gaan wij aan de slag en zorgen we voor consequente posts.

“Toen wij eind 2021 op zoek gingen naar een nieuwe partij voor onze social mediakanalen, was de keuze al snel gemaakt. We werkten al enige tijd samen voor alle vertalingen, dus hadden we er alle vertrouwen in dat het beheer van onze social mediakanalen bij studio Roger in goede handen was.”

Nicolas Delourme, Salesmanager

Ook nood aan een contentplan?

Stuur ons een mailtje!