Overslaan en naar de inhoud gaan

Strakke marketing met oog voor jouw doelgroep

Jij wilt meer naambekendheid, een vlekkeloos imago of diepgaande relaties met je klanten. Met een zorgvuldig uitgedacht marketingplan en een doeltreffende online marketing strategie, reiken wij je alle tools aan om je doelpubliek écht te bereiken. Want dat is tenslotte wat telt, toch?

Say hello!

Vacaturemarketing

Krijg je geen of weinig reactie op je online vacatures? Met pakkende vacatures en een aantrekkelijke jobsite trek jij de ideale kandidaten aan.

Social Media Marketing

Jouw social media inzetten om  een product te promoten of meer bezoekers te halen?

SEA

Meteen in het oog springen bij jouw doelpubliek? Via een gerichte advertentiecampagne  spreek jij de juiste mensen aan en maak je het verschil. 

SEO

Je online vindbaarheid verhogen? Met gerichte keywords halen wij het meeste uit jouw website.

Val op in de massa dankzij een slimme online marketing strategie

Opvallen in de miljoenen zoekresultaten en posts is geen makkelijke opdracht. Dankzij minutieus uitgedachte SEO- en SEA-strategieën, helpen wij jou een plaats te veroveren in de massa. Daarnaast zetten wij jouw social media marketing op scherp, waarmee je moeiteloos de juiste mensen aanspreekt én over de streep trekt.

Een klantenbestand opbouwen doe je niet door rond de kerkentoren te blijven. Een doordachte marketingstrategie is nodig om je horizon te verbreden.

Margot Nuyttens - Allround digital marketeer

Jouw online zichtbaarheid verhogen

Studio Roger denkt met jou mee. Samen koffie drinken?

Gerelateerde cases

Callewaert Industries: het volledige marketingplaatje

Callewaert Industries: het volledige marketingplaatje

Callewaert Industries, groeiende onderneming met acht divisies die samen instaan voor het volledige plaatje van ondernemingen met een industriële nood.

Case Puur HR

Gloednieuwe website van Puur HR weerspiegelt de passie voor hun vak

“Onvervalst sterk in HR”. Onder dit motto geeft het team van Puur HR elke dag het beste van zichzelf. Maar de website van Puur HR lag al een tijdje onder het stof en was geen reflectie van hun enthousiasme en expertise. Een Swiffer bracht geen soelaas, dus dan maar aankloppen bij studio Roger!