Overslaan en naar de inhoud gaan
Callewaert Industries: het volledige marketingplaatje
Case intro
Case intro specifications
Klant
Callewaert industries
Sector
Bouwsector
Contentmarketing
Webdevelopment
Webdesign
Marketing
Social Media Marketing
Copywriting
Animaties
SEA
SEO
case intro text

Callewaert industries

Uw partner voor al uw industriële noden

Callewaert Industries is een dynamisch bedrijf dat sinds 2002 producten en diensten levert aan diverse industrieën. Ze bieden een unieke combinatie van acht afzonderlijke activiteiten waardoor ze instaan voor het volledige plaatje van ondernemingen met een industriële nood. Van het installeren van een nieuwe pomp tot het maken van metaalconstructies en het isoleren van leidingen. Wie kiest voor Callewaert Industries, kiest voor kwaliteit. Waar je bij Callewaert Industries terecht kan voor allerlei industriële vraagstukken, rekenen ze op ons als partner voor alles wat nog maar in de buurt komt van marketing, web, design en print. Hun doel? Online aanwezig zijn om nieuwe medewerkers én klanten te werven.

“studio Roger speelt kort op de bal. Ze werken mijn ideeën perfect uit en er is overleg. Kortom: mocht je willen werken aan jouw marketing, dan is studio Roger jouw ding! Twijfel niet en neem contact, want het heeft een grote impact!”

Annick Rommel - Callewaert Industries

Vacaturemarketing en employer branding

Callewaert Industries is een hechte familie. Ze zijn actief binnen diverse industrieën, zetten in op outsourcing van profielen en het werk loopt moeiteloos binnen. Om alle projecten bol te werken, zijn ze blijvend op zoek naar extra handen. Hiervoor zetten we maandelijks advertentiecampagnes op via social media en Google. Bediende- of arbeidersprofielen? We testen frisse vacatureadvertenties met foto-, en videoformats en gaan zo op zoek naar gedreven vakmannen- en vrouwen. Onderscheid op de juiste kanalen, content op de juiste kanalen en maandelijkse optimalisaties, zorgen ervoor dat Callewaert Industries een aantrekkelijke werkgever wordt.

Out-of-the-box animaties, content, ideeën en meer

Hoe gekker, hoe liever. En neem dat gerust letterlijk: bliksemschichten, kerstanimaties met dansende kalkoenen en grappige woordspelingen. Als we mogen, laten we ons gaan! Regelmatige brainstorms met de klant monden vaak uit in de gekste ideeën en resultaten. We hebben de social mediakanalen van Callewaert Industries volledig in beheer en verzorgen twee keer per week een passende post. Realisaties, medewerker in de kijker, dienstenaanbod uitgelicht, of iets anders? De content is gevarieerd en past volledig bij wie Callewaert Industries zelf is voor klanten én medewerkers.

“Bliksemschichten, kerstanimaties met dansende kalkoenen en grappige woordspelingen. Regelmatige brainstorms met de klant monden vaak uit in de gekste ideeën en resultaten.”

Liese Declerck - studio Roger

Nieuwsflashes, snelle interventies en grafische ondersteuning

Wordt er een nieuwe machine geleverd, is er een zelf ontwikkelde applicatie die eindelijk online gaat of willen ze een bepaalde dienst in de kijker zetten? Via interviews met mensen die de juiste kennis op zak hebben, schrijven we blogartikelen en landingspagina’s uit voor Callewaert Industries. Hiermee kunnen ze uitpakken op social media en brengen ze klanten en medewerkers op de hoogte over de nieuwtjes. Callewaert Industries staat trouwens nooit stil. Een logo-update, e-mailhandtekeningen, grafische ondersteuning en extraatjes creëren keer op keer die herkenbaarheid in al hun plannen. Zwart, kleuren en een mooie filter. Onze grafisch designers laten zich gaan binnen de afgesproken lijnen.

Offline gadgets, ondersteuning events en opzet personeelsinitiatieven

Voor een grote speler binnen de industrie, zijn beurzen en events de meest vruchtbare bron voor het leggen van nieuwe contacten. Van advies, begeleiding en creatieve invulling, tot de uitwerking van roll-up-banners, beurspanelen, flyers, gadgets en aftermovies. We ondersteunen Callewaert Industries van begin tot eind bij de uitbouw van een interessante beursdeelname. Ook interne personeelsinitiatieven komen op ons bord terecht. Zo kunnen de werknemers zich uitleven op én naast het werk.

Kaartspel
Beursstand op Bedrijven Contact Dagen

Een gevulde website

Wie een goede online strategie ontwikkelt, heeft een website die aansluit bij de gebruiksintenties van (potentiële) klanten. Callewaert Industries maakt een sterk onderscheid tussen hun divisies, maar vormt samen een hechte familie. De website wordt maandelijks geoptimaliseerd met kleine ingrepen, zodat die goed blijft scoren. Merken we dat het niet meer marcheert zoals anders, dan is het tijd voor een opfrissing!

Op zoek naar een verlengstuk van jouw organisatie op vlak van marketing en web?

Annick Rommel, Sales Manager van Callewaert Industries en divisieleider bij Technical Support kan het niet beter zeggen: “Studio Roger speelt kort op de bal. Ze werken mijn ideeën perfect uit en er is overleg. Kortom: mocht je willen werken aan jouw marketing, dan is studio Roger jouw ding! Twijfel niet en neem contact, want het heeft een grote impact!”

Ook samenwerken met studio Roger?