Overslaan en naar de inhoud gaan

Blueprint Engi Talents

blueprint engi talents

When engineering meets talent

Van ontwerp tot projectmanagement in uiteenlopende sectoren, Engi Talents is de businesspartner bij uitstek voor bedrijven die op zoek zijn naar ingenieurs. Of hoe ze het zelf graag noemen: ENGI’neers. Ze kloppen halfjaarlijks aan bij studio Roger voor de uitwerking van Blueprint: een “best of” krantje waarin ze uitpakken met hun prachtige projecten en realisaties.

“De samenwerking met studio Roger verloopt heel vlot. Het start én eindigt bij jullie. Ook de snelle communicatie is de max. Jullie nemen het in handen, plannen alles goed in, werken de artikels af volgens schema en het design volgt vlotjes!”

Stephanie Dejonghe – Engi Talents

Interviews over de projecten en teamsfeer

“Goedemiddag, hier zijn we weer voor de Blueprint in maart”, popt het mailtje van Stephanie Dejonghe, HR Officer bij Engi Talents in onze mailbox. Met veel goesting krijgen we druppelsgewijs de contactpersonen door die in het krantje aan bod zullen komen. 18 mensen in totaal. Waarvan hun informatie in 6 mooie artikelen gegoten mag worden. Onze copywriters plannen alles in, interviewen de klanten en medewerkers en nadien beschikken ze over een hoop -soms heel technische- informatie. Kriskras door elkaar.

Design en drukwerk van het krantje

De teksten worden gestructureerd, afgewerkt, nagelezen, bijgestuurd. Zijn de teksten finaal, dan is de designer aan zet. Hij voegt alle artikelen samen tot een mooi geheel. Quotes in kleur, titels, afbeeldingen. De lay-out krijgt volledig vorm. Zodra alles afgeklopt is met Engi Talents, nemen we contact op met de drukker en de mailingman, zodat iedereen een papieren krantje in de bus krijgt.

Video file

Nieuwsartikelen om uit te pakken met cases

Stephanie van Engi Talents is alvast lovend over de efficiënte en fijne samenwerking. “Jullie nemen het volledige project voor jullie rekening. Teksten, opmaak, drukwerk, alles. Het start én eindigt bij jullie. Ook de snelle communicatie vind ik de max. Jullie nemen het in handen, plannen alles goed in, werken de artikels af volgens schema zodat het design vlot kan volgen”. Het resultaat? Een zesmaandelijks krantje met enkele mooie artikelen waarin niet enkel Engi Talents, maar ook hun klanten met tekst en beeld in de kijker staan.

Benieuwd naar de papieren versie van de Blueprint?

Misschien heb je interesse in een papieren versie van de Blueprint? Neem dan zeker een kijkje op de website van Engi Talents, laat je gegevens na en ze sturen je een Blueprint op per post!

Veel leesplezier!