Overslaan en naar de inhoud gaan

Stede51

stede51

Een karaktervol bedrijvencentrum

Bedrijvencentrum Stede51 is gevestigd in een vroegere vlasroterij. Ons vlasverleden, waarvoor de Leiestreek zo beroemd is, werd naadloos geïntegreerd in het huidig interieur. Bij Stede51 kies je een kantoor naargelang de grootte van je bedrijf en je persoonlijke voorkeur. Het doel is om elke Stedenaer een inspirerende locatie te bieden om in optimale omstandigheden hun job te kunnen uitoefenen.

Enkele jaren geleden maakten we het intranet voor het Business Center Stede51. We kregen onlangs de vraag om dit een grondige restyling te geven. Het intranet is nu terug een frisse, moderne applicatie helemaal in de huisstijl van Stede51. Ook op smartphones is het nu mogelijk om je lunch te bestellen en vergaderzalen te reserveren, want we gaven nu extra veel aandacht aan responsive design.

Naast een grondige restyling hebben we ook wat uitbreidingen voorzien. Zo is er nu de 'Stedenaer in de kijker', een blokje op de homepage waar telkens een willekeurige Stedenaer in de spotlights staat. Hier kan hij/zij iets delen over zichzelf. 

Bovenaan de homepage staat telkens een inspirerende of grappige quote, die volledig afhankelijk is van de datum of dag van de week.

Webapp nodig?

Laten we eens koffie drinken!