Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Ondernemers

overondernemers

Waar enthousiaste en betrokken ondernemers elkaar ontmoeten

Overondernemers.be is een netwerkorganisatie waar de mens achter de ondernemer centraal staat. Zaakvoerster Phebe D’hondt brengt ondernemers in West- en Oost-Vlaanderen samen om authentiek te netwerken, te sparren en te inspireren. Uit de duurzame relaties die zo ontstaan, vloeien de mooiste samenwerkingen voort.

Webshop

Aangezien Overondernemers.be zowel lidmaatschappen als toegangstickets voor events verkoopt, was er nood aan een gebruiksvriendelijke webshop. Wanneer nieuwe leden zich registreren, worden ze meteen doorverwezen naar een aparte pagina waar ze hun gegevens kunnen invullen. Zodra ook de betaling met de betaalmodule voltooid wordt, verschijnt elk nieuw lid automatisch op de ledenpagina. In overleg met Phebe ontwierpen we een fris design in een luchtige en cleane stijl.

Link met marketingpakket

De klant maakte al gebruik van ActiveCampaign om automatische e-mails naar klanten te versturen. We voorzagen de nodige coderingen om de webshop vlot te connecteren met ActiveCampaign. Zo kan de klant blijven werken met haar vertrouwde marketingsoftware. Wanneer nieuwe leden zich op de site van Overnondernemers.be registreren, ontvangen ze een reeks automatische mails en komt al hun informatie meteen in de juiste velden van ActiveCampaign terecht.

Toen het tijd was om mijn netwerkorganisatie Overondernemers.be verder te professionaliseren en te optimaliseren, heb ik geen seconde getwijfeld om Ruth en haar team onder de arm te nemen. Ik wist redelijk goed wat ik nodig had en besefte dat het niet zo’n eenvoudig project zou zijn. Net dáárom koos ik voor CreaThing.

Phebe D'hondt, Zaakvoerster

Webshop nodig?

Geef ons een seintje